« : 29 ژانویه 1388,ساعت 21:10:43 » |
|
|
با سلام دیروز یکی از این دوستان به من پیشنهادی داد که بیام اینجا و تاپیکی در مورد خودمون انتخاب کنم..شاید شما بگید خب که چی؟ولی مطمئنا شما کار گروه ما رو حتما دیدید و تا اونجایی که میدونم راضی بودید..بذارید سریع تر خودمون رو معرفی کنم تا ادامه صحبت هام رو خدمتتون عرض کنم گروه ما مفتخر بوده در بخش ترجمه سریال کارهای ذیل رو در اختیار سریال دوستان عزیز قرار بده... 1- سریال زیبای alias (الیاس) فصل های 1 و 2 و3 و 4 و5 2-سریال 24 فصل های 4 و 5 و 6 3-سریال las vegas (لاس وگاس) فصل 2 4-سریال weeds فصل های 1 و 2 و 3 و4 و 5 5-سریال jericho فصل های 1 و 2 6- سریال house of card 7-سریال the unit فصل 1 و2 8-سریال californication فصل های 1 و 2 9-سریال csi فصل 1 10-سریال carnivale فصل 1 و 2 11-سریال the wire فصل 1 12-سریال cold case فصل 1 و 2 13-سریال shield فصل 1 و 2 و 3 14-سریال madmen فصل 1 15-سریال to play the king 16- سریال according to jim فصل 1
شاید بگید چرا این سریال ها در انتهای ان هیچ نام و نشانی نداره؟خدمتتون عرض کنم به دلیل هزینه ای زیادی که صرف ترجمه این کارهای فرهنگی میشود و یه سری مسائل امنیتی که شاید تا حالا باهاش رو به رو نشدید اجازه نداریم اسم خود رو در انتهای سریال درج کنیم.ولی چون این اواخر متاسفانه سودجویان زیادی پیدا شدند تصمیم گرفتیم در این سایت معتبر تنها کار اطلاع رسانی رو انجام داده تا ارزش معنوی کار حفظ شود و از مشکلات اتی جلوگیری کنیم..انشاء الله شما دوستان رو از کارهای بعدی خود مطلع کرده و زمان اتمام ترجمه های کارها رو خدمتتون در همین تاپیک اعلام میکنیم. امیدوارم خدمتی در طی مفهوم بهتر سریال ها خارجی انجام داده باشیم . در ضمن کار ترجمه سریال weeds فصل 2 به اتمام رسیده و تا چند روز دیگه پخش خواهد شد.منتظر پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. با تشکر فراوان احسان
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 18 سپتامبر 1388,ساعت 15:10:47 توسط soroosh.ehsan »
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #1 : 29 ژانویه 1388,ساعت 21:17:51 » |
|
|
ممنون از تر جمه هیا خوبتون ولی چه بهتره که بعد از اینکه سریال هایی که ارائه کردید و فروش لازم رو کرد خودتون اقدام به قرار دادن زیرنویس در اینترنت کنید تا از زیرنویس های شما سو استفاده نشه باز هم ممنون
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #2 : 30 ژانویه 1388,ساعت 01:13:11 » |
|
|
خیلی ممنون از شما واقعا کارتون خیلی سریع و عالیه اگه امکانش هست CSI رو هم توی برنامه کارتون بذارین فصل 3 Deseprate housewives هم کار شما بود؟
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 30 ژانویه 1388,ساعت 01:14:54 توسط shamed »
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #3 : 30 ژانویه 1388,ساعت 01:17:07 » |
|
|
ممنون از تر جمه هیا خوبتون ولی چه بهتره که بعد از اینکه سریال هایی که ارائه کردید و فروش لازم رو کرد خودتون اقدام به قرار دادن زیرنویس در اینترنت کنید تا از زیرنویس های شما سو استفاده نشه باز هم ممنون
ّ با سلام من میخواستم به دوستمون در مورد همین موضوع جوابی بدم که دیدم شما اصل مطلب رو ادا کردید ممنون از شما
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
فروم یعنی یک نفر بپرسد همه جواب بدهند نه اینکه همه بپرسند یک نفر جواب بدهد
|
|
|
« پاسخ #4 : 30 ژانویه 1388,ساعت 02:45:03 » |
|
|
خیلی ممنون از شما واقعا کارتون خیلی سریع و عالیه اگه امکانش هست CSI رو هم توی برنامه کارتون بذارین فصل 3 Deseprate housewives هم کار شما بود؟
سلام دوست عزیز من لیست تموم کارها رو بالا خدمتتون اعلام کردم...نخیر desperate houswives کار ما نیست در مورد csi هم این مورد بهمون پیشنهاد شده و نسخه میامی اونو اماده کردیم و در برنامه کاری قرار دادیم با تشکر..احسان
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #5 : 30 ژانویه 1388,ساعت 03:03:29 » |
|
|
دستو پنجتون درد نکنه واقعا .... چون کلی از افرادو از تو خماری نبود زیرنویس در اوردید 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
"دل اگه تنها نبود جا برای مهمون نمیذاشت ، کوه اگه عاشق نبود ، سر به بیابون نمیذاشت . . ." **بايد گاهي در مشكلات سكوت كرد شايد خدا حرفي براي گفتن داشته باشد** >>ما آمده ایم تا با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم، نه به هر قیمتی زندگی کنیم<< color]
|
|
|
« پاسخ #6 : 30 ژانویه 1388,ساعت 03:33:52 » |
|
|
چرا سایت (یا وبلاگ) ندارید برای فروش سریال ها و یا اخبار ترجمه سریالها؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
.Finally, something I can beat you at
|
|
|
« پاسخ #7 : 30 ژانویه 1388,ساعت 16:55:25 » |
|
|
چرا سایت (یا وبلاگ) ندارید برای فروش سریال ها و یا اخبار ترجمه سریالها؟
سلام دوست عزیز حقیقت امر اینه که ما نیازی به سایت برای فروش کارهای خود نداریم زیرا که پشتیبان های قوی این لطف رو در حق ما میکنند..و اطلاع رسانی رو هم با پیشنهاد دوستان در این سایت با اجازه مدیران محترم انجام میدیم.امیدواریم رضایت شما هم وطنان عزیز رو جلب بکنیم. با تشکر...احسان
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #8 : 30 ژانویه 1388,ساعت 22:11:41 » |
|
|
خسته نباشید واقعا کارتون عالیه اگه امکان داشت یه جایی هم برای سریال House M.D کنار بزارید منتظران زیادی داره  . هیچکی این سریالو تحویل نمیگیره . 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #9 : 30 ژانویه 1388,ساعت 23:26:48 » |
|
|
خسته نباشید واقعا کارتون عالیه اگه امکان داشت یه جایی هم برای سریال House M.D کنار بزارید منتظران زیادی داره  . هیچکی این سریالو تحویل نمیگیره .  سلام دوست عزیزم این سریال در الویت 4 ما قراره داره.. ...چون هرسریالی رو شروع میکنیم سعی میکنیم تا فصلی که اکران شده رو ترجمه کنیم.دلیل تحویل نگرفتن این سریال هم وجود اصطلاحات تخصصی و جملات زیادش هست ولی به امید خدا این سریال رو هم شروع خواهیم کرد. با تشکر..احسان
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #10 : 31 ژانویه 1388,ساعت 01:02:52 » |
|
|
خسته نباشید واقعا کارتون عالیه اگه امکان داشت یه جایی هم برای سریال House M.D کنار بزارید منتظران زیادی داره  . هیچکی این سریالو تحویل نمیگیره .  سلام دوست عزیزم این سریال در الویت 4 ما قراره داره.. ...چون هرسریالی رو شروع میکنیم سعی میکنیم تا فصلی که اکران شده رو ترجمه کنیم.دلیل تحویل نگرفتن این سریال هم وجود اصطلاحات تخصصی و جملات زیادش هست ولی به امید خدا این سریال رو هم شروع خواهیم کرد. با تشکر..احسان امکانش هست که اولویت کاراتون رو بگین
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #11 : 31 ژانویه 1388,ساعت 02:03:51 » |
|
|
امکانش هست که اولویت کاراتون رو بگین [/quote] سلام با عرض شرمندگی دوست عزیز به خاطر امنیت کار نمیتونم اعلام کنم...ولی وقتی ترجمه تقریبا به پایان رسیده بود خبرش رو خدمت دوستان اعلام میکنیم...الان هم عرض کنم فصل سوم سریال weeds ترجمه اش به پایان رسیده و تا 2 یا 3 روز اینده پخش خواهد شد. با تشکر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #12 : 31 ژانویه 1388,ساعت 02:06:31 » |
|
|
من هم تشکر میکنم... و واقعن خسته نباشید... دوم اینکه اگه درخواستیه... منم یه چی بگم شاید تا آخر ترجمه شد...  خیلی ها هم منتظر زیرنویس کامل سریال دوستان هستند... اگه در توان بود دوستان رو هم در نظر داشته باشید... باز هم سپاسگزارم...
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 31 ژانویه 1388,ساعت 02:08:05 توسط وحشت »
|
خارج شده است
|
 .:.:.: از مشکلات زندگی غمگین نشو... کارگردان همیشه سخت ترین نقش ها را به بهترین بازیگر می دهد :.:.:.

|
|
|
« پاسخ #13 : 31 ژانویه 1388,ساعت 19:43:12 » |
|
|
من هم تشکر میکنم... و واقعن خسته نباشید... دوم اینکه اگه درخواستیه... منم یه چی بگم شاید تا آخر ترجمه شد...  خیلی ها هم منتظر زیرنویس کامل سریال دوستان هستند... اگه در توان بود دوستان رو هم در نظر داشته باشید... باز هم سپاسگزارم... سلام دوست عزیز ما به خاطر اینکه در کار ضرر نکنیم نمیتونیم رو کارهایی که احتمال ترجمه اون توسط سایر دوستان زیاده دست بذاریم زیرا که با اومدن ناگهانی ترجمه این سریال زحمت و تلاش ما در نیمه کار به هدر میره ولی سعی میکنیم در سایر کارها رضایت شما رو جلب کنیم. باتشکر...احسان
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #14 : 11 فبریه 1388,ساعت 00:37:43 » |
|
|
با سلام و نهایت احترام خدمت تمامی مدیران محترم اول از همه از تلاش شما جهت رفع مشکلاتی که برای سایت ارزشمند شما بوجود امده بود از طرف خودم و اعضای این گروه تشکر میکنم امیدوارم دیگر موانعی این چنین در سر راه شما دوستان عزیز بوجود نیاید. دوما خدمتتون عرض کنم همونطور که میدونید سریال weeds فصل های 2 و 3 با ترجمه این گروه پخش شده..امیدوارم لذت ببرید. با تشکر احسان
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|